Sosyal medya üzerinden kaset savaşları tam gaz sürüyor. Bu kez Fenerbahçe taraftarını savaşa çekme amaçlı bir kaset piyasada. 

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği öne sürülen kasette Aziz Yıldırı, Mehmet Ali Aydınlar ve Ahmet Davutoğlu'nun damadı konuşuluyor. 

Başçalan isimli Youtube'daki hesap üzerinden yayınlanan kaset, Fenerbahçe camiası ile Aziz Yıldırım'ı ayaklandıracak ifadelerle yüklü. 

İÇİNDE NELER VAR

Kasette Erdoğan oğluna Aydınlar için taktikler veriyor. Aziz Yıldırım'a 'yüz vermediğini' söyleyen Erdoğan, Davutoğlu'nun damadının Yıldırım'ın listesinden seçime girmesine kızıyor. Bilal Erdoğan ise söz konusu kişi ve Aziz Yıldırım için 'şerefsiz' ifadesini kullanıyor. 

MONTAJ MI? 

Kasetin montaj mı gerçek mi olduğu yine belirsiz. Daha öncekiler gibi Erdoğan'ın sese kısık, Bilal Erdoğan'ın sesi ise yüksek. 

İKİNCİ KASET REZA ZARRAB'IN

Sosyal medyaya düşen ikinci kaset ise tahliye edilen Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'a ait.  
Reza Zarrab, TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç ile yaptığı konuşmada, “Bağış mevzusu vardı, Bilal Bey'in haberi vardı.” diyor. Koç da, “Tamam anladım anladım, Bilal Bey söyledi bana. Bilgim var.” sözleriyle karşılık veriyor.

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında teknik takip sırasında elde edildiği ileri sürülen bu ses kaydını da Haramzadeler isimli twitter hesabı piyasaya sürdü.