Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve bileklerini kesen G.Ö. isimli kişi, yaşadığı kan kaybı sonrasında koşarak hastaneye gitti. Tedavi altına alınan G.Ö.'nün hayati tehlikesinin olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. G.Ö.'nün koşarak hastaneye girişi güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan ve zaman zaman ailesi ile kavga eden G.Ö. (31), birinci kattaki evlerinin balkonundan bahçeye atladıktan sonra depo olarak kullanılan alanda ekmek bıçağı ile bileklerini kesti. Kısa süre sonra depo girişindeki tel örgüden atlayarak yola çıkan G.Ö. yoldan geçen arabaları durdurmak istedi. Araçların durmaması üzerine koşarak özel hastaneye gelen G.Ö., özel hastane acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. G.Ö.'nün sesine dışarıya çıkan Şahin Tuzlalı isimli genç, "Buradaki sese çıktım. İlk olarak tel örgüden atlamaya çalıştı. Olmadı. İkinci kez denedi olmadı. Üçüncü denemesinde tel örgüden atladı. Burada arabayı durdurmak istedi. Araba durmayınca hastaneye doğru koşarak gitti." dedi.

Özel hastanede tedavi altına alınan G.Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, karakol ve olay yeri inceleme ekipleri, söz konusu olay yerinde incelemelerinin ardından ayrıldı. Polis, olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.