Didim’de bir alışveriş merkezinin otoparkında çıkan kavgada, 24 yaşındaki Mehmet Akman, kalbinden ve bacagindan bıçaklanarak öldürüldü. Polis, Akman’ın katilleri olduğu belirtilen 28 yaşındaki A.S. ile 27 yaşındaki E.I.’yı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre; olay dün akşamı saat 23.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi’ndeki bir alışveriş merkezinin otopark alanında meydana geldi.

İlçede bir asansör firmasında çalışan Mehmet Akman (24) Akbük mahallesinde iki arkadaşı ve kız arkadaşı ile vakit geçirdikten sonra araçla ilçedeki bir alış veriş merkezinin otoparkına geldi. Akman daha sonra telefonla A.S (28) ve E.I (27) ile görüşme yaptığı öğrenilirken daha sonra otoparkta iki kişi ile buluştu.
İki taraf otoparkta sebebi henüz belirlenemeyen nedenle kavgaya tutuştu. Kavga esnasında E.I, Akman’ın kalbinden, A.S ise bacağından bıçaklayarak otomobille olay yerinden kaçtı.

Akman, olay yerinde kanlar içerisinde kalırken, olayın görenler durumu hemen Polise ve 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Akman’ın cenazesi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Akman’ın ölüm haberini alan ailesi sinir krizleri geçirdi.
Cinayetle ilgili araştırma başlatan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvururken alışveriş merkezinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan inceleme ve araştırma neticesinde olayı gerçekleştiren iki zanlının araçla Akbük’te bir kişinin yanına gittikleri ve aracı orada bıraktıklarını tespit etti.

İki zanlının olayın ardından Didim’e döndükleri öğrenilirken şahısların yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Öte yandan olayla ilgili göz altına alınan Ç.D’nın olayla ilgisi olmadığı tespit edilirken, Olayla ilgili soruşturma sürüyor.