Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan uzman çavuş Sinan Uçan’ın ailesini AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım ziyaret etti. Terör örgütünün yine bir kahpelik yaptığını söyleyen Yıldırım, ''Bu iş, bu ülkenin birliğine bütünlüğüne, milletin kardeşliğine kasteden terör örgütüne gereken ne ise yapılacak.” dedi.

Sabah saatlerinde göreve gitmek üzere evinden çıkarken terör örgütü PKK tarafından saldırı sonucu, Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görevli olan Uzman Çavuş Sinan Uçan şehit oldu. Şehidin İzmir’in Gaziemir ilçesinde yaşayan baba Celalettin ve anne Türkan Uçan’ı AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım ve İzmir Valisi Mustafa Toprak ziyaret etti. Anne ve babaya baş salığı dileyen Binali Yıldırım, terör örgütünün yine bir kahpelik yaptığını ifade etti.

Binali Yıldırım, ''PKK terör örgütü, sabah görevlerine gitmekte olan 2 tane askerimizi kahpece şehit etti. Acımız büyük, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerinin acısını paylaşıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Beytüşşebap’ta da bir askerimizin şehit olduğu haberi geldi. Bu ülkenin birliğine bütünlüğüne, milletin kardeşliğine kasteden terör örgütüne gereken ne ise yapılacak. Sonuna kadar bu mücadele devam edecek. Bir kez daha terör örgütünün samimi olmadığı, terör örgütünü arkasına alan siyasilerin samimi olmadığı ayan beyan ortaya çıkmıştır. Allah yar ve yardımcımız olsun''