Adana'da evden kaçan 18 yaşındaki Çiğdem Aslan'dan haber alınamıyor. Kızının yüzünü bir yıldır göremeyen anne Sultan Aslan(54), ilaçlarla ayakta durduğunu belirterek, "Sen benim ciğerimi yaktın yavrum, ne olursun gel eve. Anneler Günü'nde benim içim yandı. Bir gelseydin görseydim. Ne olurdu. Ne olursun beni ara kızım." dedi.

İddialara göre, Çiğdem Aslan yaklaşık bir yıl önce komşusunun yakını ile merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'ndeki evlerinden kaçtı. Anne Sultan Aslan, kızı ortadan kaybolduktan sonra Bağlar Polis Merkezine başvurdu. Kızının yüzünü o tarihten bu yana göremediğini söyleyip ağlayan 5 çocuk annesi acılı kadın, eşini 12 yıl önce kaybettiğini, çocuklarının her şeyi olduğunu söyledi. Kendisinin tansiyon hastası olduğunu ayrıca kızının evden ayrılmasının ardından hastaneyi yol ettiğini söyleyen dertli kadın, kızı Çiğdem'e şöyle seslendi: "Niye gelmiyorsun yavrum. Eve gel, anan kurban olsun sana. Sen benim ciğerimi yaktın yavrum, ne olursun gel eve. Kimin evinde saklanıyorsan gel eve. Yanıma gel. Dağın başındaysan da seni kurtaracağım yavrum. Kimin yanındaysan beni ara."

"Allah'ım sen bana yardım et." diyerek kızını görenlerin 0.544. 247 10 12 numaralı telefona haber vermesini isteyen Sultan Aslan, "Anneler Günü'nde benim içim yandı. Bir gelseydi görseydim. Ne olurdu. Ne olursun beni ara kızım. İçim yanıyor. Ana kurban olsun sana Çiğdem'im, ağabeyin seni çok özledi, ben seni çok özledim. Sanki bizim bir tarafımız kırıktır yavrum. Yemek yiyorum, yiyemiyorum. Boğazımda kalıyor yavrum. Neye gelmiyorsun yavrum, ana kurban olsun sana yavrum. Dün çok ağladım. Ablan bana Anneler Günü'nden dolayı bir şeyler aldı." diyerek gözyaşlarına boğuldu.