Şanlıufa’nın Birecik ilçesinde bir evin duvarı, yan tarafında ve biraz aşağıda bulunan başka bir evin üzerine yıkıldı. Evde maddi hasar oluşurken ölen veya yaralanan olmaması sevindirdi.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kaza, saat 23.00 sularında meydana geldi. Yaman ailesinin ikamet ettiği ev, yan tarafta Kobanili iki ailenin oturduğu evin üzerine yıkıldı. Asgari ücretle geçinen Tayyar Yaman, olayı şöyle anlattı: "Gece saat 23.00 sularında büyük bir gürültü duyduk ve çok korktuk. Evimiz, aşağı tarafta bulunan ve içerisinde 21 kişinin ikamet ettiği, Kobanili iki ailenin olduğu evin üzerine yıkıldı. Çok şükür can kaybı yaşanmadı. Yetkililerden yardım talep ediyoruz."

Eşi Binefşey Yaman ise, "Gece saat 23.00 civarlarında büyük bir gürültü duyduk. Eşim ve ben yataktan fırladık. Kobanili 21 insan, aşağıdaki evin içerisinde yatıyordu. Onlar burada barınıyorlardı. Evimiz onların evinin üzerine yıkıldığı zaman ben o insanlara bir şey olur diye çok korktum. Yetkililerden bize yardım etmelerini talep ediyorum." dedi.