MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile sahasında golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, kaybedilen iki puan için üzüntülü, kazanılan bir puan için mutlu olduklarını ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arslan, Türkiye'de son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Gaziantepspor maçına istedikleri gibi başlayamadıklarını dile getiren Cihat Arslan, ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını anlatarak, "Arka arkaya 3-4 net pozisyona girdik. Direkten dönen pozisyonlar vardı. İkinci yarı iş biraz daha taktik, teknikten çok biraz daha savunma yönü ve oyun disiplini üzerine oldu. En önemli oyuncularımızdan Douglao'yu kaybettik. Kırmızı kart ve penaltı oldu. Sonrası daha çok alan savunması oldu. Yine de belli bir bölümde başarılı olduk diye düşünüyorum" diye konuştu.

Rakibe çok fazla pozisyon vermediklerini vurgulayan Arslan, "Maç sıcak havada oynandı. Bu liglerde alınan her puan değerlidir. Hele bu şartlarda alıyorsanız değerlidir. Kaybedilen 2 puan var üzüntülüyüz. Kazanılan 1 puan var bunun için sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.

 

-Gaziantepspor cephesi

 

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise ilk 3 haftayı 5 puanla kapatmış, hiç kaybetmemiş bir takıma karşı oynadıklarını ifade etti. 

Rakiplerinin 10 kişi kaldığını, penaltı atışını kaçırdıklarını ve net pozisyonlarını değerlendiremediklerini dile getiren Topçu, "Gol olmadığı için sevinemiyoruz. 3 puan varken 1 puanı kabullenmek kolay gelmiyor açıkçası. Yine de iki takımı da tebrik ediyorum. Sıcak şartlarda rutubetli bir ortamda mücadele ettiler. Bir puanı aldığımız için mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu.