Ankara’da bonzai içtiği iddia edilen bir genç oturdukları apartman dairesinin bulunduğu 4. kattan evdeki eşyaları sokağa attı. Uzun süre ikna edilmeye çalışılan genç, kendisini eve kilitleyerek, kimsenin yanına gelmesini istemedi.

Olay Sincan Akşemsettin Mahallesi Latif Sokakta meydana geldi. İsminin Muhammed olduğu öğrenilen şahıs kendisini eve kilitleyerek evde bulunan eşyaları sokağa atmaya başladı. Gürültüyü duyan komşuları ve mahalle sakinleri olayı polise ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri hazır bekledi. Bonzai isimli uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen şahıs daire kapısını kilitledikten sonra arkasına evde bulunan vitrin ve çekyatları koydu. Daire camından evde bulunan eşyaları atan şahıs kimsenin yanına gelmemesini, birilerinin yanına gelmesi halinde 4. kattan aşağı atlayacağını söylemesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri şahsın bulunduğu camın altına branda açtı. Uzun süre ikna edilmeye çalışılan şahıs elinde bulunan cam parçasını aşağıda bulunan sağlık ekiplerinin üzerine attı.

Şahsın bulunduğu dairenin kapısını açan polis ekipleri şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Şahsın ikna olmaması üzerine olay yerine polis amiri geldi. Polis amiri şahsın yanına giderek yaklaşmaya çalıştı. Polisin yaklaşmamasını söyleyen şahıs defalarca atlamak için pencereye çıktı. Polis amiri ile uzun süren konuşmanın ardından ikna olan şahıs kontrol için hastaneye götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.