Isparta'da bir şahıs kırmızı ışıkta bekleyen eski eşinin babasını av tüfeğiyle öldürdü, kızını ise yaraladı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Cuma Pazarı kavşağında öğlen saatlerinde meydana geldi. Boşandığı eşinin babası 72 yaşındaki Halil İbrahim Aras ile kızı 24 yaşındaki Sevgi K.'nin bulunduğu otomobili bir süre takip eden Ramazan K. otomobilin kırmızı ışıkta durması üzerine, aracında bulunan av tüfeğini alarak Aras'ın otomobilinin yanına gitti.

Aracın açık penceresinden üç el ateş eden Ramazan K. daha sonra 07 YR 787 plakalı otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine 112 Acil Servis ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Isparta Devlet Hastanesine kaldırılan Halil İbrahim Aras burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ramazan K.'nın eski eşinden kızı Sevgi K. ise Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından otomobiliyle kaçan Ramazan K. Deregümü köyünde yakalandı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürerken polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Bu arada olay anı ise güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde şüphelinin araçtan inerek eski kayınpederine ateş etmesi, ardından geri manevra yaparak olay yerinden kaçması görülüyor.