Gaziantep'te iki aile arasında taş, tüfek ve sopaların kullanıldığı boşanma davası yüzünden çıkan kavgada biri polis 14 kişi yaralandı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Olay, Şehitkamil ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi'ndeki Maaşkuyu Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre boşanmak üzere oldukları öğrenilen ve ayrı yaşayan Leyla Kaplan (32) ile Kemal Delibaş (35) arasında tartışma çıktı. Delibaş ailesinin üyeleri, Kaplan'ın yaşadığı eve geldi. Burada iki aile arasında çıkan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavgada tüfek, taş ve sopalar kullanıldı. Komşuların ihbarı üzerine mahalleye gelen emniyet güçleri, kavgayı ayırmaya çalıştı. İki aileden de 13 kişinin yaralandığı kavgada, taraflar güçlükle ayrıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgaya müdahale eden 1 polisin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Öte yandan, kavgaya karıştıkları tespit edilen 8 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Polis, aile mensuplarının tekrar karşılaşmaması için yaralıların tedavi gördüğü hastane ve olay yerinde güvenlik önlemlerini artırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.