Parçalanmış Aileler ve Mağdur Çocuklar Platformu adına konuşan Erol Demirbağ, ‘Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum’ şeklinde açıklama yapan Muhammed Özen’in, Parçalanmış Aileler ve Mağdur Çocuklar Platformu ile alakasının olmadığını söyledi. Demirbağ, “Bizler her ne kadar yasaların verdiği kararlardan ötürü mağdur edilsek de şiddet ve şiddet içerikli söylemlere kesinlikle katılmıyoruz.” dedi.

İzmir Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, ulusal bir gazeteye verdiği röportajda ‘Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum’ şeklinde açıklamada bulunmuştu. Dava açılan Muhammed Özen hakkında İzmir 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nce yakalama kararı çıkarıldı.

Parçalanmış Aileler ve Mağdur Çocuklar Platformu adına konuşan, Muhammed Özen’in sözlerine tepki gösteren Erol Demirbağ, bu kişinin bu açıklamayı boşanmış babalar adına yaptığını, oysa kendisinin Parçalanmış Aileler ve Mağdur Çocuklar Platformu ile alakasının olmadığını söyledi.

Demirbağ, “Bizler her ne kadar evlatlarımızı yasaların verdiği kararlardan ötürü düzenli göremesek bile, bu ülkedeki adalete inanarak, yanlış uygulanan kanunlara karşı mücadelemizi, asla efendiliğimizi bozmadan ve biz babalara yakışır şekilde devam ettireceğiz. Şiddet içerikli söylemlere kesinlikle katılmamaktayız. Bu şahıs kesinlikle bizleri temsil etmemektedir. Kamuoyunda yanlış algı oluşmaması açısından bir kez daha tekrarlamaktayız; hiç kimse kanunlar varken cinayetleri övemez. Bizler boşanma sonrası erkeği köleleştiren kanunlara karşı hiç bir zaman efendiliğimizi bozmadık, asla da bozmayacağız.” ifadelerini kullandı.