Sinop'un Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu üyeleri, basın açıklaması yaparak terörü kınadı.

Oda üyeleri binanın ön cephesine astırdıkları dev bayrak altında açıklama yaptı.
Boyabat TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri, Oda Başkanı Nuh Tandoğan’ın başkanlığında binanın dış cephesine asılan dev bayrak altında toplandı. Üyeler, binaya astırdıkları 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ pankartları ile yurdun değişik yerlerinde yaşanan terör olayları sonucunda hayatını kaybeden polis, asker ve vatandaşlar için üzüntülerini dile getirdi.

Boyabat TSO Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, ‘‘Bildiğiniz gibi ülkemizde son aylarda olayları artmıştır. Pek çok vatandaşımız bu olaylarda hayatını kaybetmiş, polisimiz, askerimiz ve korucularımız şehit edilmiştir. Bir taraftan terör belasını yaşarken, diğer taraftan toplumda artan bir kutuplaşma yaşanıyor olmasından da ayrıca büyük üzüntü ve endişe duyuyoruz. Diğer sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve vatandaşlarımız gibi bizde ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ deyip, terörü ve terör olaylarını kınıyoruz.’’ ifadelerine yer verildi.

Boyabat TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile meclis üyelerinin yarın Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılacak ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ buluşmasına katılacağı öğrenildi.