Yozgat Bozok Üniversitesi ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında kutlanan '2015 Verimlilik Haftası' etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Güçlü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Saçmacı, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, programda yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye’nin 81 ilinde Verimlilik Haftası münasebetiyle kutlamalar düzenlendiğini söyledi. Şahin, "İlimizde Bozok Üniversitemiz ve il müdürlüğümüz işbirliği ile öğrenciler başta olmak üzere, sanayiciler, işletmeler, KOBİ'ler ve toplumun her kesimine verimlilik bilincini aşılamak ve verimlilik sayesinde daha karlı üretimler yapılmasını sağlamak istiyoruz." dedi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nalan Gülten Akın 'Verimlilik', Termikel Grup Endüstri Mühendisi Burhan Çelik 'Verimlilik İyi Uygulama Örneği' konularında sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.
Etkinlik sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Güçlü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nalan Gülten Akın’a, Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin Termikel Grup Endüstri Mühendisi Burhan Çelik’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.