Bilecik’in Bozüyük ilçesi yakınlarında kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle görüş mesafesinin düşük olması yüzünden 30 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Otobüs, TIR, kamyon, çekici ve otomobillerin karıştığı kazada çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.

Eskişehir Bozüyük yolunun 40. kilometresinde kar, fırtına ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu öğrenilirken, kaza bölgesine Bozüyük'ten 6, Eskişehir’den 2 ambulansın sevk edildiği kaydedildi. UMKE ve Arama Kurtarma ekiplerinin de destek amaçlı kaza bölgesine gittiği ve kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü dile getirildi. Bu arada, kazada yaralananlardan bazılarının durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Eskişehir’den duruşma için Bozüyük’e gitmekte olan Avukat Hümeyra Saltık, 3 saattir yolda olduklarını ve henüz Bozüyük’e ulaşamadıklarını kaydetti. Bölgede fırtına, tipi nedeniyle görüş mesafesinin çok düşük olduğunu aktaran Avukat Saltık, “30 civarında araç birbirine girmiş. Çarpışmanın etkisiyle araçlar sağa sola savrulmuş. Kurtarma ve yolu açma çalışmaları sürüyor.” dedi.