Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personeline dil öğretimi konusunda Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ile protokol imzalandı.

BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Harun Seçkin tarafından imzalanan protokol ile enstitü personeline İngilizce eğitimi verilecek.

İmza töreninde konuşan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, enstitüsü personeline İngilizce dil öğretimi konusunda yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti. Prof. Dr. Karademir, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarına da çağrı yaparak gerek dil öğretimi, gerekse diğer bilimsel konularda BTÜ’nün paydaşları ile ortak projeler geliştirmekten memnuniyet duyacağını sözlerine ekledi.

Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Harun Seçkin ise enstitü personeline dil öğretimi, özellikle de ÖSYM başkanlığınca düzenlenen Yabancı Dil Sınavına (YDS) hazırlık konusunda BTÜ’nün özenle oluşturduğu eğitim kadrolarına güvendiklerini vurguladı. Protokolün kurum personelinin dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek ve daha fazla uluslararası projelere imza atmak konusunda motivasyon olacağını düşündüklerini belirten Seçkin, Enstitüde hazırlanan AB proje sayısını arttırma konusunda bu eğitimin itici bir unsur olacağını ifade etti.

BTÜ Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Okt. Murat Bayrak ve Okt. Dr. Ahmet Serkan Tanrıöver de hazır bulundu.