Kayseri’de kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan başka bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle duran araç ters döndü. Araç içinde bulunan 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılardan ikisi hastaneye götürüldü. Olay yerindekiler uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamadı.

Kaza, Sivas caddesi üzerindeki Tramvay Doğu Terminal durağının kırmızı ışıklarında meydana geldi. 38 VV 436 plakalı otomobilin sürücüsü kırmızı ışık yandığı için durdu. Bu sırada arkadan gelen 38 YL 340 plakalı ticari aracın sürücüsü duramadı ve öndeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç ters döndü. Ters dönmenin etkisiyle üst kısmı ezilen araçtaki 5 kişi ise hafif yaralı kurtuldu. Camların kırılması ve vatandaşların yardımıyla çıktığını belirten yaralı bir kişi, "Kırmızı ışıkta durduk. Sonra arkadan bir araç çarptı ve aracımız ters döndü. Ne olduğunu anlayamadık. Bizi çıkardılar. Nasıl canlı çıktık inanamıyorum. Araçta 5 kişiydik ve işe gidiyorduk." dedi.

Olay yerinde bulunan yaralılardan ikisi hastaneye gitti. Diğerleri ise olay yerinde hurdaya dönen otomobilin kaldırılışını izledi. Polis, kaza yerinde inceleme yaptı ve hurdaya dönen aracın çekici vasıtasıyla kaldırılmasını sağladı.