Gaziantep'te resmi nikahı olmayan kadınla yaşadığı tartışma yüzünden 4 ay evden uzaklaştırma cezası alan Adem Gürses, mağdur olduğunu söyledi.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü Mahallesi'nde yaşayan Gürses, birlikte yaşadığı F.T. ile tartıştı. Tartışmanın ardından, F.T., 2 çocuğunu alarak babasının evine gitti. F.T.'nin şikayetçi olması üzerine Adem Gürses, toplam 4 ay evden uzaklaştırma cezasına çarptırıldı. F.T. ve çocuklarına 100 metreden fazla yaklaşamayacağı tebliğ edilen Gürses, bu olayı protesto edeceğini, açlık grevine gideceğini dile getirdi.

Gürses, “Eşimle aramda küçük bir tartışma oldu. Yakınları da tartışmanın ne olduğunu sormadan hakkımda şikayetçi oldular ve 4 ay uzaklaştırma cezası aldım. Kimseyi tehdit etmedim, kalp kırıcı, gönül kırıcı bir şey yapmadım. Adaletten istediğim çocuklarımı okullarında serbestçe görebilmek. Başka bir şey düşünmüyorum düşünemem. Eğer üzerimdeki bu yasağı kaldırmıyorlarsa beni de idam etsinler, öldürsünler. Bana hiç zor gelmez.” diye konuştu.