Turan Ocakları Karaman İl Başkanı Asım Çölmekçi, Ege Üniversitesi'nde PKK sempatizanları tarafından bıçaklanan Fırat Yılmaz Çakıroğlu için yaptığı basın açıklamasında, "Bu ülke sahipsiz değil." dedi.

Turan Ocakları Karaman İl Başkanı Asım Çölmekçi yaptığı yazılı açıklamada, "Bugün başıboş üç-beş çapulcunun iktidardan destek alarak Güneydoğu’da hakimiyet kurması, zannetmeyin ki bu toprakları onlara bırakacağız, o toprakları kan dökerek almak zorundalar. O topraklar kanla alınmıştır yine kanla geri alınacaktır. Üç günden beri kampüste kargaşa çıkartan kanı bozuk hainler bugün, ülkücü öğrencilere saldırarak Fırat Çakıroğlu isimli gönüldaşımızı bıçaklı saldırıyla yaralamışlardır. Uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan ülküdaşımız, bölücü canavarların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu şehit düşmüştür." ifadelerine yer verdi.

Çölmekçi, açıklamasında ayrıca şunları ifade etti: "Hiç kimse zannetmesin ki oldu bittiye getirilerek şehitlerimizin kanı akmış o topraklar birkaç çapulcuya peşkeş çekilecektir. Eğer ülkücüler susuyorsa bunun bir sebebi vardır. Vaktinden önce çiçek açmaz, açarsa meyve vermez. Her şeyin bir vakti vardır. Sabrın gücü kadar başka güç yoktur. Türk milletinin sabrı patladığı zaman dünya sarsılır. Bunu da herkes böyle bilsin. Artık ülkücülerde bıçak kemiğe dayanmıştır. Bu ülke hiçbir zaman sahipsiz değildir. Bizi sokaklara indirmeyin. Eğer ülkücüler sokaklara inerse gezi olaylarını bile mumla ararsınız. Bizim hiç bir şeyden baskılardan ve ölmekten yana bir korkumuz yoktur. Yeter ki Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti var olsun. Bu topraklar kanla alınmıştır, bu kanın bedelini de hiç kimse ödeyemez. Türk milleti hiçbir zaman esaret altında kalmamıştır."