Ünlü türkücü Bülent Serttaş, sevilen türkülerini Sivaslılar için seslendirdi. Polis eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği(PEKAY) tarafından düzenlenen organizasyonda sahne alan Serttaş, salonu dolduran türkü severleri mest etti.

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren PEKAY Derneği, Şehit, gazi, Malul polislerin çocuklarına burs vermek üzere bir yardım konseri düzenledi. Sevilen sanatçıların sahne aldığı konser büyük ilgi gördü.

4 Eylül Spor Salonunda düzenlenen konserde ilk olarak Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Halk Müziği grubu sahne aldı. Daha sonra sahneye çıkan Ali Güven, şarkılarıyla salonu hareketlendirdi. Ankaralı Hüseyin Kağıt ta sevilen şarkılarıyla katılımcılara neşe dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Son olarak sahneye çıkan Bülent Serttaş, söylediği türkülerle salonu coşturdu. Renkli kişiliği ile kendini sevdiren sanatçı, polis kıyafeti giyerek çıktığı sahnede birbirinden güzel türkülerle konsere renk kattı.

Konser sonrası Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ünlü türkücüye plaket takdim etti. Bülent Serttaş, başta Emniyet Müdürü Kızılay ve Mecnun Otyakmaz olmak üzere Sivaslılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Konsere Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Emniyet Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri ile emniyet mensuplarının yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.