Bursa'da dünür oldukları belirtilen iki grup arasında çıkan kavgada yaklaşık 50 kişi birbirine girdi. Silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgada 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Demirkapı Mahallesi Köşk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dünür oldukları belirtilen iki grup arasında çıkan kavgaya yaklaşık 50 kişi karıştı. Volkan C. isimli şahıs, evinin balkonuna çıkarak pompalı tüfekle gelişi güzel sokağa ateş etmeye başladı. Bu sırada Ceyhun T., karnından yaralandı. Olay yerine gelen polisler, zor anlar yaşadı. Talep üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgada Metin M. isimli şahıs da bıçakla yaralandı. Çatışma olan bölgeye ambulans girmekte zorlandı. Silahla yaralanan Volkan C., yakınları tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ceyhun T. ise ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Polis, iki aile arasında hastane önünde de kavga gerçekleşmemesi için geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralılardan Ceyhun T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.