Bursa Ulucami'de gerçekleştirilen intihar saldırısında şarapnel parçaları ve cam kırıkları sebebiyle yaralanan 16 kişi ile sesten etkilenen 2 kişinin kimlik bilgileri ve isimleri açıklandı. İşte Bursa Ulucami'de kadın canlı bombanın kendini infilak ettirmesi sonucu yaralanan vatandaşların isimleri...

Ulucami bahçesinin batı kapısı yakınında bir kadın canlı bombanın kendini infilak ettirmesi sonucu gerçekleştirilen intihar saldırısında yaralanan vatandaşların isimleri açıklandı.

Patlamada yaralanan Mehmet Ateşer, Mehmet Kul, Emre Çalışkan, Canberk Filiz, İsmail Hakkı Şentürk, Adem Güzel, Bayram Ayhan, Ayşen Öztürk, Fatma Çimen Biçer, Adnan Açık, Özlem Aksızlar, Havva Demirdaş, Fatma Demirdaş, İrem Yıldız, Kader Ölçen ve Tuğba Işık Muradiye ve Çekirge Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Sesten etkilenerek hastaneye başvuran Harun Güraslan ve Serkan Aslan’ın da tedavileri yapıldı.

Durumları iyi olan birçok yaralı tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

Teröristin cesedinin bulunduğu noktada Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmaları devam ediyor. Cesedin incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırılacağı bildirildi.

Polis telsizinden kentteki hassas noktalar ve kamu binaları ile kalabalıkların bulunduğu yerlerde güvenlik önlemlerinin artırılması uyarısında bulunuldu.