Bursa’da bayramın son günü pikniğe giden ailelerin içinde bulunduğu 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.

Olay öğleden sonra merkez Osmangazi ilçesi eski hal kavşağında meydana geldi. Bayramın son günü öğleden sonra havanın da güzel olmasını fırsat bilen aileler pikniğe gitmek için araçları ile yola çıktı. Ankara yolundan kent merkezine doğru ilerleyen araçlar, eski hal kavşağında öndeki araçların aniden durması ile zincirleme kazaya karıştı.

Öndeki arabanın durması ile yavaşlayan Harun Bingöl yönetimindeki 68 EH 471 plakalı araca arkadan gelen araçlar çarptı. Aralarında Yusuf Demirtaş’ın kullandığı 37 AP 151 ile 16 RN 123 ve 16 HY 290 plakalı araçların karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kazada 10 yaşındaki Berkay Demirtaş’ın yanı sıra Mualla Gözübek, Nur Sultan Gözübek yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili tahkikata başlandı.

"BEN DURDUM AMA ARKADAKİLER DURAMADI"

Kazaya karışan Harun Bingöl, öğleden sonra gezmeye çıktıklarını belirterek, “Öndeki durdu, ben de durdum, arkamdaki de durdu ancak onun arkasında ki duramadı. O ona vurunca o da bana vurdu.” dedi.

Yusuf Demirtaş ise “Önümüzdeki araç durdu biz duramadık, aslında ben durdum ama arkamdaki araç duramadı.” şeklinde kazayı anlattı.