Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir bahaneyle girdikleri evde, 'Eşinle aranın bozulması için büyü yapılmış, altınları getir büyüyü bozalım' diyen iki kadın, 18 bin lira değerindeki altınla 12 bin lira parayı alıp kaçtı.

İnegöl Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden Z.K. isimli kadın, kermes düzenlediklerini söyleyen iki kadının eve geldiğini belirterek, "Bayanlardan biri, parmağındakı yüzüğü çıkarıp, 'Başka altınlarının varsa yanına koy' dedi. Altınların hepsini bir araya toplamamı söyledi. Yatak odasına giderek yüzüğü diger altınların yanına koydum. Sonra, bayanların yanına gittim. Bayanların sözde eşimle aramın bozulması için büyü yapıldığını söylediler. Akabinde bayanlardan bir tanesi gitmeye kalkışınca şüphelendim ve kolundan tuttum. Diğer bayanı da engelledim ancak elimden ikisi de kaçtı. Yatak odamı kontrol ettiğimde toplam 18 bin lira değerindeki çeşitli altınlar ile 12 bin lira paranın çalınmış olduğunu farkettim." dedi. İfade veren Z.K., suçlular albümünden olaya karışan bir şüpheliyi teşhis etti. Cumhuriyet savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, Nilüfer Polis Merkezi Amirliği'ne gelen M.P., evine giren kimliği belirsiz hırsızlık şüphelisinin yatak odasında 3 adet altın yüzük ile 1 adet bileziğin çaldığını söyledi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.