Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Saimbeyli ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar ve MHP Adana milletvekili adayı Ali Aydın’ın da katıldığı toplantıda ilçeye yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, muhtarların sorunlarını dinledi.
Saimbeyli’de güzel bir buluşma gerçekleştirdiklerini ifade eden Hüseyin Sözlü, hastanede yatan bir muhtar hariç ilçede görev yapan muhtarların tamamıyla samimi bir ortamda buluştuklarını vurguladı. Muhtarların böylesine yoğun bir katılım göstermesinin, problemlerin birlikte çözülmesi isteğiyle ilgili ciddiyeti ortaya koyduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Sözlü, “Demokratik kültür ortamına uygun olarak, halkın seçtiği yöneticilerin halkla iç içe olması, onların samimi yaklaşımları, problemlerin çözülmesinde bizim için bir avantaj. Elbette Saimbeyli’de yapılacak çok iş var ama 1 yıl içinde hayata geçirdiklerimizle samimiyetimizden emin olduklarını gördüm. O da bizi mutlu etti. Varlık sebebimiz milletimizdir. Daha çok hizmet vereceğiz Saimbeyli’ye.”
Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, toplantıda muhtarların sorunlarını dinlediklerini ve verimli bir etkinlik olduğunu belirtti. 2015-2016’da muhtarların dile getirdikleri sorunların tamamının çözüleceği konusunda hemfikir olduklarını söyleyen Mustafa Şahin Gökçe, Başta Hüseyin Sözlü olmak üzere, katılımcılara teşekkür etti.