Erzurum'un Aziziye ilçesinde 2 yaşındaki A.G. evde çakmakla oynarken perdeleri yakması sonucu yangın çıkarttı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması ile söndürüldü. Çıkan dumandan etkilenen 2'si çocuk 4 kişi ambulansla hastaneye gönderildi.

Öğle saatlerinde Ilıca merkez Aziziye Caddesi 108 Numaralı Özkardeşler Apartmanın birinci katında A.G. isimli çocuk evde bulduğu çakmakla oynarken, oturma odasının perdelerini yaktı. Tutuşan perdeler kısa sürede evin diğer kısımlarına sıçradı. Evde bulunan Volkan Reşat Gülen(32) eşini ve 2 çocuğunu yoğun duman ve alevler arasında dışarı çıkarttı. Bu sırada aynı apartmanın ikinci katında oturan bir kadın da dumandan etkilendi. Kendi imkanları ile dışarı çıkarak kurtulan 2'si kadın 4 kişi olay yerine gelen ambulanslar ile Erzurum'daki hastanelere sevk edildi.

Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede soğutma çalışması yaparak alevlerin çevredeki konut ve iş yerlerine sıçramasını engelledi. Gözyaşları arasında olayı anlatan Volkan Reşat Gülen, "Oğlum evde çakmakla oynarken perdeleri tutuşturdu. Alevler kısa sürede evi sardı. Eşimi ve çocukları alevlerin içerisinden kurtardım. Şükürler olsun kimseye bir şey olmadı." diye konuştu.