Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında, zanlı Volkan B. önce marketten bira çalarak sarhoş oldu, daha sonra park halindeki bir otomobili çalarak kayıplara karıştı. Polisin takibi sonrasında aynı gün içerisinde yakalanan kurnaz hırsız polisteki sorgusunda, sarhoş olduğunu ve hırsızlık olayını hatırlamadığını söyledi.

Fethiye’de Volkan B. isimli şahıs, önceki gün öğle saatlerinde Akarca Mahallesi’nde bir markete girerek içki reyonuna geçti. Buradan kendisine 3 şişe bira alan zanlı, kasadan para ödemeden geçti. İçki çaldığı marketin bahçesine oturan Volkan B., burada çaldığı biraları içti. 3 birayla yetinmeyen şahıs, tekrar markete girerek 2 bira daha çaldı. Market çalışanlarının uyarılarına aldırmayan Volkan B., yine aynı yere oturarak çaldığı diğer biraları da içti. Market çalışanları polisten yardım istedi.

Volkan B. bu kez Foça Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde park halindeki bir otomobili gözüne kestirdi. Saat 17.00 sıralarında anahtarı üzerinde park halinde bulunan 48 PL 788 plakalı otomobili de çalan Volkan B. kayıplara karıştı.

Polis, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerden bira ve otomobil çalan şüphelinin Volkan B. olduğunu tespit etti. Daha önceden uyuşturucu temin etme ve 5 ayrı hırsızlık suçundan arandığı belirlenen Volkan B. akşam 21.30 sıralarında Ölüdeniz Mahallesi’nde çaldığı otomobille gezinti yaparken yakalandı.

Fethiye Asayiş Büro Amirliği’nde sorgulanan Volkan B. dün Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli adliyeye götürülürken ‘Otomobili neden çaldınız?’ sorusuna, ‘sarhoştum’ cevabını verdi.