Küçükçekmece'de hırsızlarından satın aldıkları motosikletleri parçalara ayırarak tamircilere sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Yunus D. ve Coşkun E., sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece ilçesi başta olmak üzere yakın ilçelerde son dönemde motosiklet hırsızlığında yaşanan artış üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği bünyesinde soruşturma başlatıldı. Bölgedeki oto tamirhanelerini yakın takibe alan polis, edindikleri istihbari bilgilerden sonra çalınan motosikletlerin çalınarak parçalara ayrılmak suretiyle satıldığı bilgisine ulaştı.

Ekipler, daha sonra da Küçükçekmece Fevziçakmak Mahallesi'de bir sanayi sitesinde bulunan iş yerine baskın yaptı. Oto tamirhanesinde çalıntı bir motosiklet ve oto hırsızlarından temin edildiği belirlenen 6 motosiklete ait parçalar elde edildi. Tamirhanedeki Yunus D. (20) ve Coşkun E. (32) gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Yunus D. ve Coşkun E., sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.