Ankara'da bugün meydana gelen patlamayı protesto etmek için bir grup Çanakkale'de yürüyüş düzenledi. İskelede Meydanı'nda yol kapatan grup, daha sonra AK Parti binasına siyah çelenk koymak için yürüyüşe geçti. Eylemcileri polis AK Parti binasına yanaştırmadı.

Ankara'da meydana gelen ve 86 kişinin hayatını kaybettiği patlama olayını protesto etmek için bir grup İskele Meydanı'nda toplandı. Buradan slogan atan grup AK Parti binasına siyah çelenk bırakmak için yürüyüşe geçti. Parti binasına 100 metre kala polis ekipleri göstericilerin önünü keserek izin vermedi. Eylemciler ile polis ekipleri arasında kısa süre sözlü tartışmanın ardından eylemciler feribota geçen araçların kullandığı yolu trafiğe kapatarak oturma eylemi yaptı.

Oturma eylemi devam ederken, 5 kişilik grup ellerindeki siyah çelenkle AK Parti binasına başka bir yoldan gitmek üzere ilerledi. Bu grubu da polis ekipleri durdurarak izin vermedi. Polis ekipleri çelengin AK Parti binasına bırakılmasına izin vermeyince grup, göstericiler çelengi bir otelin duvarına bırakarak İskele Meydanı'na geri döndü. Meydanda bir süre oturma eylemi yapan grup, daha sonra sessizce dağıldı.