Çanakkale'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Çan istikametinden Çanakkale istikametine seyir halinde olan Ramazan Sarıkaya yönetimindeki 17 DE 061 plakalı kamyon, sol tarafındaki tali yola dönüş yaptı. Kamyonun arkasından 17 US 252 plakalı motosiklet ile giden Erhan Eker, bu sıra solamaya çıktığı sırada kamyonun altında kaldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, kamyonun yanında yerde yatan sürücü Erhan Eker’in duran kalbini çalıştırmak için bir süre masaj yaptı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Eker hayatını kaybetti.

Yeni askerden geldiği öğrenilen motosiklet sürücüsü Erhan Eker olay yerinde feci şekilde can verirken, arkasında oturan ve kazadan yaralı olarak kurtulan Ali Kafa, Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen savcı, jandarma ekipleri ile birlikte incelemelerde bulundu. Bu sırada yolda trafik tek şeritten jandarma kontrolünde verildi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden Eker’in cansız bedeni cenaze arabasına konularak Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon parka çekilirken, sürücüsü gözaltına alındı.