YGS’de Çankırı şampiyonları, 22 yıldır izmet veren Özel Maltepe Dershanesi'nden çıktı. Lise son sınıf öğrencisi Büşra Göknar YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5 ve YGS-6 puan türlerinde il birincisi olurken Mehmet Tuğrul Ak da YGS-1 puan türünde birinci oldu.

Göknar, başarısındaki en büyük etkenin ailesi olduğunu ifade ederek, "Dershane ve okul öğretmenlerim, bana ikinci bir aile oldu. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı, bu başarıyı yakalayamabilirdim." dedi. Ak ise, “Bu başarıyı kazanmamda emeği geçen bütün öğretmenlerime teşekkür ederim. Ailem beni çok motive etti. Onların çok büyük çabası oldu.” ifadelerini kullandı.

Çankırı’da bütün dallarda birinci, ikinci ve üçüncü olan ve ilk sekizdeki öğrencinin kendilerinden çıktığını belirten Özel Maltepe Dershanesi Müdürü Cüneyt Polat, "Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen ailelere, dershanemiz öğretmenlerine ve okul öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Elde edilen derecelerle başarımızın tesadüf olmadığı bir kere daha görülmüş oldu." dedi. Müdür Polat, Büşra Göknar ve Mehmet Tuğrul Ak'ı altınla ödüllendirdi.