Lise birinci sınıf öğrencisi Gülüzar Kısaca'nın (15) cenazesi, Elbistan Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Yunus Emre Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Cenazenin getirilişi sırasında yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Güçlükle ayakta duran baba Ökkeş Kısaca, ''Ben bu acıya nasıl dayanacağım, Allah'ım bana güç ver'' diyerek ağıt yaktı. 
     Kız çocuğunun cenazesi Hocazade Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aynı adı taşıyan mezarlıkta, yaklaşık 8 ay önce tek katlı evlerine bacadan girmek isterken sıkıştığı yerde hayatını kaybeden 8 yaşındaki kardeşi Yasin Kısaca'nın yanında toprağa verildi. 
     Gülüzar Kısaca'nın sınıf arkadaşları da cenaze törenine katılarak mezarlığa kadar arkadaşlarının fotoğrafını taşıdı, kabrine çiçek bıraktı. 
     Bu arada sabah okula geldiklerinde acı haberi alan Dulkadiroğlu Lisesi'ndeki sınıf arkadaşları, Kısaca'nın sırasına da fotoğrafı ve çiçek koydu. 
     Elbistan'da Gülüzar Kısaca, tamirat için 3 katlı evin çatısına çıkan babasına yardım etmek isterken düşerek hayatını kaybetmişti. Gülüzar Kısaca'nın kardeşi Yasin Kısaca (8) da 4 Şubat'ta, evde kimsenin bulunmadığı sırada Yunus Emre Mahallesi'ndeki tek katlı evlerine bacadan girmek isterken sıkıştığı yerde ölmüştü.