Çekmeköy'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti 3 kişi de ağır yaralandı. Can pazarının yaşandığı olay yerine gelen vatandaşlar, kazanın yoldaki mühendislik hatası nedeniyle meydana geldiğini iddia etti.

Kaza, Şile Otoyolu İstanbul Parseller sapağında meydana geldi. 41 E 4662 plakalı otomobili ile İstanbul istikametine devam eden Can Kuru, son anda Parseller girişinden girmek için manevra yapınca refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil takla atarak yolun karşı tarafındaki bankete düştükten sonra durabildi. Tavanı üzerine düşen otomobil hurdaya dönerken içerisinde bulunan 3 kişi çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkartıldı. Kazada sürücü Kuru, hamile olduğu öğrenilen Yağmur Kuru ile Cansel Tay ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen bir kadın ise olay yerinde hayatını kaybetti. Vatandaşlar yardımıyla bir panelvan minibüsünün içine yatırılan kadına burada olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale ederek tekrar hayata döndürmeye çalıştı. Ancak yapılan tüm müdahaleler cevap vermeyen kadın hayatını kaybetti.

Can pazarının yaşandığı olay yerine gelen çok sayıda vatandaş kazanın yolda yapılan mühendislik hatası nedeniyle meydana geldiğini iddia etti. Vatandaşlar yön tabelalarının yol ayırımının hemen bitişiğine konulduğunu ve sürücülerin yazıları son anda okuyarak manevra yapmaları sonucu kaza yaptıklarını dile getirdi.

İsmi öğrenilemeyen kadının cesedi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılardan sürücü Can Kuru'nun Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Cansel Tay ve Yağmur Kuru'nun da Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.