Bağcılar’da bir cep telefonu dükkanına giren 3 kişi, kilitli cam bölmelerde bulunan 50 bin TL değerindeki cep telefonlarını yaklaşık 40 saniye içinde alarak kayıplara karıştı. Levyelerle camları kıran şahıslar, dükkanı savaş alanına çevirdi. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay geçtiğimiz günlerde Güneşli Mahallesi’nde bulunan bir cep telefonu dükkanında sabah saatlerinde meydana geldi. Dükkanın önüne gelen 3 kişi, ellerindeki levye yardımıyla önce kepenkleri ardından da kapıyı kırarak içeri girdi. Özel cam bölmelerdeki cep telefonları gözüne kestiren şahıslar, ellerindeki levyelerle camları kırmaya başladı. Camı kırmayı başaramayan bir hırsız ise, çareyi masayı devirerek kırmakta buldu.

Bölmelerdeki telefonlara ulaşan şahıslar, çaldıkları telefonları yere serdikleri bir torbaya doldurmaya başladı. Ellerindeki levyelerle iş yerini savaş alanına çeviren hırsızlar, 40 saniye içinde 50 bin TL değerindeki cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Çevredeki bir güvenlik görevlisinin olayı fark etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İş yerinde incelemelerde bulunan ve güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada hırsızlık olayı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.