İsrail'in yaptığı işgal maksadıyla soykırım

Tüm Dünya naklen izliyor. Bir tarafta en modern silahlarla donanmış İsrail ordusu,öte yanda savunmasız Gazzeliler. Bombalardan isabet alan evler tamamen yıkılıyor,yıkılmayanlar ise dozerlerle dümdüz ediliyor. Bunun adı Gazzelilerin topraklarını gaspetmedir,işgal için savunmasız insanları yok etmedir.

Batı Dünyası bilerek göz yumuyor

Başta ABD olmak üzere tüm Batı Dünyası Yahudilere bilerek göz yumuyor. Yahudiler yaşadıkları tüm ülkelerde daima bozgunculuk yapmışlar,kaos çıkarmışlar, insanlara illallah ettirmişlerdir. İspanya'dan bunun için kovuldular. Almanya'da bu yüzden hedef alındılar. İngilizler onların şerrinden kurtulmak için Kudüs'ü onlara vermiş,gene de şerlerinden kurtulamamışlardır. Batıda ki her Kraliyetin Yahudilerle illa bir kan bağı vardır. Tüm Dünya'ya Demokrasi pazarlarlar ama kendi Krallıklarına dokundurmazlar.

Gazze Açık Hava Cezaevi

İsrail, Gazze'yi topraklarına katmak istiyor.Filistin'in %90 ını aldı. İslami yönü ağır basan Filistinlilerin yaşadığı Gazze direniyor. Ölüyorlar ama yurtlarını terketmiyorlar. Oysa bizlere anlatıla gelen neydi '' Arablar topraklarını satıyorlar.'' Demek ki yok öyle bir şey. Sahipsiz,mazlum bir direniş sergiliyorlar. Gökyüzünden dökülen bombaların gelişini görüyorlar ama kaçmıyorlar. Adeta Allahuekber nidaları bomba seslerini bastırıyor. Küçücük bedenler savruluyor. Akif'in Çanakkale'de '' kol-bacaklar savrulmuş dört bir yana '' dediği vahşet Gazze'de bir kere daha yaşanıyor. Ekmek yok,su yoktu;Şimdi,ilaç ta yok... Gazze açık hava ceza evi !

Çerkesler Gazzelinin Acısını Bilir

Çerkesler Gazzelilerin maruz kaldığı bu işgal ve soykırımın belki de daha acımasızını 150 sene önce yaşadılar. Öylesine vahşi acımasız dı ki Düşman, toprağını gaspettiği insanların onurlarını incitti,hayatlarına kastetti,kestikleri kelleleri mızrak uçlarına takarak zafer takı gibi yerleşim birimlerinin girişlerine dikti. Sandıklara doldurdukları masumların başlarını servetmiş gibi Moskova'ya taşıdılar. Tarihçilerin; '' 7 yıl boyunca Karadeniz'e kan aktı ''  dedikleri hafifsenecek bir tabir değildir.

Zalimler galip gibi görünür ama zafer ila nihayetinde mazlumların olacaktır. İlahi adalet bu Dünyada olmazsa öte Dünya dediğimiz Ahiret'te tecelli edecektir. Allah(cc) bu zulümlerin-vahşetin hesabını sorar.İnanmak lazım.

Bir ağabeyimle Gazze'yi konuşuyorduk. Gözyaşlarını tutamadı ve dedi ki '' Şu Gazze yüreğimde ki acıyı deşti. Sanki benim atalarım bir daha öldürülüyor. Böylesi acının ne demek olduğunu bizden daha iyi kim anlayabilir'' dedi. Gerçekten vakıayı yaşıyordu.

Gazze vesilesiyle Soykırım ve Sürgün yolunda kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum.Rabbimiz mekanlarını Cennet etsin. Tabi, Gazzeli kardeşlerimiz için de her an dua ediyoruz. Rabbimiz yardımcıları olsun. Amin...