Adige Kültür Derneği Başkanı Mustafa Sevim, Siyonist İsrail'in hain ve alçaklığına bir kez daha şahit olduklarını belirterek, “Biz bebek öldürenleri, kutsal ay ramazanda katliam yapan İsrail'i iyi tanıyoruz” dedi.

İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği Başkanı Mustafa Sevim, İsrail'in saldırılarını biran önce durdurması gerektiğini ifade ederek bir açıklama yaptı.

CİNAYET ŞEBEKESİ

Mustafa Sevim açıklamasında,  Siyonist İsrail'in alçaklığının tescilli olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi;  “Başta Gazze olmak üzere, Filistin'in diğer kentlerine yönelik yapılan saldırılarda başta çocuklar olmak üzere yüzlerce kişinin hayatını kaybetmiştir. Dünya'nın gözü önünde cinayetlerine devam eden bu alçaklara gerekli ders verilmelidir” dedi.

HAMAS DİRENİŞİNİ DESTEKLİYORUZ

Çerkes Halkı olarak, İsrail'in namert saldırılarına karşı, Hamas direnişini desteklediklerini ifade eden Başkan Sevim; “Peygamberleri acımadan öldüren Katillerin, Bebekleri öldürürken vicdanlarını asla sızlamaz.  Katil  İsrail'in saldırılarına imkânları dâhilinde, füzeleriyle karşılık veren ve Siyonistlerin içlerine korku salan Hamas ümmetin onurudur” diye konuştu.

KAFKAS FEDERASYONUNA TEPKİ

Kafkas Dernekleri federasyonundan konu ile ilgili bir açıklama yapılmamasını şaşkınlıkla izlediklerini belirterek tepki gösteren Sevim “Acil olarak Kafkas halkları adına mazlum Filistin halkının yanında yer aldığımızı belirten açıklama bekliyoruz” dedi.