Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Zülfikar İnönü Tümer, milletvekilliği süresince Adana’nın sorunlarına temas etmekten geri durmayacağını belirtti.

Çalışmaları kapsamında halk buluşmalarını sürdüren, sivil toplum örgütleri, borsa ve oda temsilcileriyle görüşen Tümer, bu kapsamda Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Menevşe ile Adana ekonomisini konuştu.

ATO’da gerçekleşen ziyarette konuşan Tümer, milletvekilliği makamını sivil toplum örgütlerinin, oda temsilcilerinin, kısacası Adanalıların makamı olarak gördüğünün altını çizdi. 4 yıl sonra Adana sokaklarında başı dik gezmekten başka hiçbir düşüncesinin olmadığını vurgulayan Tümer, “Sorunların çözümü için Adanalılarla birlikte çalışacağız.” dedi.

Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden ATO Başkanı Atilla Menevşe ise “Borsa ve oda temsilcileri olarak bizler de milletvekilleriyle birlikte çalışmak istiyoruz.” diye konuştu. Odalar arasındaki uyum sorununun geride kaldığını ifade eden Menevşe, “Belediye başkanları da olumlu açıklamalar yapıyor. Birlikte hareket edersek Adana güç ve dinamizm kazanır.” ifadelerini kullandı.