Cumhuriyet Halk Partisi (MHP) milletvekili adayı Mevlüt Dudu, Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet, Numune, Karayılan, Akarca, Orhangazi ve Bekbele mahallelerinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

Buralarda mahalle ve ev toplantıları gerçekleştiren Dudu, CHP’nin projelerini ve iktidara geldiklerinde neler yapacaklarını anlattı. Siyasi iktidarın 13 yıldır yolsuzlukta sınır tanımadan zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yaptığını vurgulayan Mevlüt Dudu, “CHP iktidara geldiğinde, üreten ve insan odaklı bir ekonomik model ortaya koyacağız.” dedi.

Daha sonra Dörtyol, Erzin ve Payas’ta mitinglere katılan Dudu, artık iktidara hazır olduklarını vurguladı. Hükümetin halkı kandıracak malzemesinin kalmadığını dile getiren Dudu, “Yolsuzluk konusuna girmiyorum bile. Yokluk ve yoksulluk diz boyu. Bizler refahı toplumun her kesimine yaymayı hedefliyoruz. Halkımız bu seçimde zulüm hükümetine sandıkta cevap verecek. Aydınları, gazetecileri, generalleri içeri atanlara dur diyecek. 13 yıldır halkımızı inlettiler. Bizim iktidara gelme nedenimiz, fakiri daha fakir yapan bu ekonomik düzene son vermek.” dedi.

Yoksulluğu işsizliği ortadan kaldırmak için iktidar olmak istediklerini vurgulayan Mevlüt Dudu, “3 gün sonra Türkiye önemli bir karar verecek. İşyeri katliamlarına son diyecek. Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren Müslüman'ı Müslüman'a kırdıran bu iktidara son verilecek. Saltanatlarına pazar günü milletimiz son verecek. Hatay’a ve Payas'a hiçbir şey vermeyenlere artık yeter diyecek.“ ifadelerini kullandı.