Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat milletvekili adayı H. Aslan Nurdoğdu, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Yozgat’ta işsizlik ve ekonomik sıkıntıların her geçen gün artarak devam ettiğini belirterek pazar günü halkın kötü gidişe dur demek için oy vereceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yozgat’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Yozgat milletvekili adayı H. Aslan Nurdoğdu, partisinin projelerini anlatarak AK Parti iktidarını eleştirdi. Nurdoğdu, “AKP hükumeti ülkede en büyük destek aldığı illerin başında gelen Yozgatımızı maalesef unutarak yine yatırım hizmet diyerek oy peşine düşmüştür. Bugün işsizlik almış başını gitmiş, vatandaşımız büyük şehirlere göç etmek zorunda kalmıştır. Yozgat’ı marka şehir yapacağız diye oylayanlar maalesef hizmet ve yatırımdan mahrum bırakmıştır.” dedi.

'CHP İKTİDARIYLA TAŞERON İŞÇİ KADROYA KAVUŞACAK, EMEKLİNİN YÜZÜ GÜLECEK'

CHP’nin iktidara gelmesiyle taşeron işçilerin kadroya kavuşacağını ve emeklinin yüzünün güleceğini söyleyen Nurdoğdu, "13 yıllık AKP döneminde maalesef halkımız fakirleşti, alım gücü azaldı fakat yandaş olanlar zenginleştikçe zenginleşti. Taşeron işçilerimize ilk müjdeyi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu verdi. İnşallah CHP iktidarında taşeron işçilerimiz kadro sevincini yaşayacak. Emeklimiz Ramazan ve Kurban bayramında alacağı iki maaş ikramiye ile rahat bir nefes alacak. Çiftçimiz mazotu bin 500 liradan alarak tarlasını rahatça ekip biçebilecek. Memur ve işçimizle ilgili de projlerimiz var. AKP’nin ülkeyi getirdiği durum ortada. Halkımız yarınından endişe eder hale geldi. Bunlar hala 2023 türküsü çalıyorlar. Genel başkanımız ne diyor bana 4 yıl verin ülkeyi içinde bulunduğu durumdan kurtarayım halkımızn arzu ettiği refah seviyesi yüksek bir konuma getireyim diyor. Bunlar gibi koltuk elden gidecek diyerek hak, hukuk tanımaz bir yönetim anlayışını asla kabul etmiyoruz. 8 Haziran’dan itibaren ayaklar altına alınan hukuk adaleti yeniden tesis edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Yeter ki halkımız oy avcılığı için her şeyi yapan bu AKP iktidarına gereken cevabı sandıkta versin." diye konuştu.