Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni CHP Eskişehir Milletvekili adayı Utku Çakırözer, seçim çalışmasına giderken kaza geçirdi. Çkırözer ve danışmanının içinde bulunduğu araca çevre yolunda seyir halindeyken yanlarından gecen bir kamyonet yandan çarptı. Kazada Çakırözer'in aracı hafif yollu hasar görürken, yaralanan olmadı.

Kaza Çevreyolu Polisevi karşısında meydana geldi. Alınan bilgiye göre. CHP milletvekili adayı Çakırözer ve danışmanın içinde olduğu 26 AJ 359 plakalı otomobile aynı yönde giden bir kamyonet, şerit ihlali nedeniyle çarptı. Sağ tarafında hafif hasar oluşan otomobilin lastiği patladı, dikiz aynası kırıldı. Kaza yaralanan olmazken araç bakım için sanayi ye götürüldü. Çakırözer ve ekibi başka araçla seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Çakırözer. Sosyal paşlaşım sitesi facebok adresinden yaptığı açıklamada, ‘Az önce ekip olarak küçük bir kaza geçirdik. Arabamızdaki hasar dışında hepimiz çok iyiyiz. Şu anda da milletvekili adayımız Gaye Usluer ile birlikte Osmangazi Mahallesi esnaf ziyaretindeyiz.’ ifadesini kullandı. Çakırözer, ziyaretle ilgili bir de foto paylaştı.