CHP Adana milletvekili adayları merkez Yüreğir ilçesinde düzenlenen toplantıda tanıtıldı. CHP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen tanıtım toplantısına CHP Adana Milletvekili Turgay Develi ve milletvekili adayları Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, Mustafa Kemal Özkan, Müzeyyen Şevkin, Kemal Derin, Mustafa Bilgilioğlu, Ahmet Adıgüzel, Yüksel Karaaslan ve kalabalık bir partili katıldı.

CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün yaptığı konuşmada, 7 Haziranda yapılacak olan seçimlerde CHP’nin Türkiye genelinde birinci parti olacağına inandığını söyledi.

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi de "Milletvekili adayı arkadaşlarımız bizlerin bıraktığı yerden ülke menfaatini, dul ve yetim haklarını koruyacaklardır. TBMM’de yaptığımız konuşmalarda ve verdiğimiz soru önergelerinde önceliğimiz Türkiye’nin menfaatleri olmuştur. 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin dönüm noktası olacaktır. Bizlerin yerine meclise gidecek olan arkadaşlarımıza güveniyor ve onların destekçisi olduğumu bir kez daha burada sizlerin huzurunda açıklıyorum. Türkiye’nin tek kurtuluşu CHP iktidarında gerçekleşecektir." dedi.

Daha sonra konuşan milletvekili adayları, CHP’yi Adana’da olduğu gibi Türkiye’de de birinci parti yapacaklarını anlattı. Konuşmaların ardından davul zurna eşliğinde halaylar çekildi.