CHP Osmaniye milletvekili adayı Serpil Düzgün, "AKP artık korkuyor. 2 Başbakan'lı, 2 Genel Başkan'lı bu parti miting üstüne miting yapıyor. Korkunun ecele faydası yok bunlar gidecek." dedi.

CHP Osmaniye Seçim Bürosu, Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı tarafından çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı. Açılışa katılan CHP’nin Osmaniye adayları Serpil Düzgün, Hatice Erdur, Nihat Çerçi ve Murat Koluçolak yaptıkları konuşmalarda Osmaniyelilerden 7 Haziran seçimlerinde oy istediler.

Serpil Düzgün burada yaptığı konuşmada, Osmaniyeli hemşehrilerim 7 Haziran da AKP’yi sandığa gömmeye hazırmısınız. AKP artık korkuyor. 2 Başbakan'lı, 2 Genel Başkan'lı bu parti miting üstüne miting yapıyor. Korkunun ecele faydası yok bunlar gidecek." diye konuştu. Düzgün, şunları kaydetti: "Kuran-­ı Kerim'i siyaset kürsüsüne çıkardılar. Kuran'la oy istemeye başladılar. Yalanlarını örtebilirler mi? Örtemeyecekler. Kendilerini dinli imanlı göstermeye CHP'lileri inançsızlar algısı yaratmaya çalışıyorlar. İnançıyız da, imanlıyız da. Ben Kuran okumasını çok iyi bilirim. Dini bilgime de güveniyorum. AKP’nin 4 Osmaniye adayıyla bu konuda yarışmaya hazırım. AKP
Osmaniye 1'inci sıra adayı 4 yıl milletvekilliği yaptı. Hangi hizmeti yapmış soruyorum size.’’

Türkiye'nin geleceği adına endişelerinin olduğunu belirten Düzgün, şu ifadeleri kullandı: "Ordudan, polise, hakimden, savcıya yapılanlar yapılan hukuksuzluklar ortada. Sevgili Osmaniyeliler sizlerle bazı endişelerimi paylaşmak istiyorum. Son 13 yıldır Cumhuriyet için çok endişeliyim. Güzel yurdum hiç bir dönemde böyle zora düşmedi. ­Ulusal birlik ve bölünmez bütünlük hiç bir dönemde bu kadar zaafa uğramadı.­ Ne yurt da barış kaldı ne de dünyada.­ Terör önü alınamaz bir hal aldı. Şehitler gelmeye hala devam ediyor.
­Okullarda andımız kaldırıldı. ­Ulusal bayramlarda göğsümüzü gere gere yürüyemiyoruz. ­Tarihin hiç bir döneminde Türk Ordusu bu kadar yıpratılmadı. ­Türk polisi hiç bu kadar aşağılanmadı, müdürlerine kelepçe vurulmadı. ­Türk hakimi ve savcısı hiç bir dönemde kelepçelenip tutuklanmadı. ­Türkiye Cumhuriyeti hiç bir dönemde bu kadar soyulmadı. ­Dini inançlarımız hiç bu kadar gölgelenmedi. Tarikatlar cemaatlar bu kadar öne çıkmadı. ­Hiç bir dönemde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Türk­-Kürt, Sünni­-Alevi diye ayrıştırılmadı. Bu güzel yurt, bu topraklar bizim. Bu bayrak bizim. Bu endişelerimi siz de düşünün, 7 Haziran'da bunları düşünerek oylarınızı kullanın.’’

Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da CHP’nin seçim beyannamesinde bulunan ekonomik vaadleri anlattıktan sonra seçim bürosunun açılışını yaptı.