Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu parti binası önünde, Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen terör saldırısını kınadı.

CHP İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu, parti binası önünde yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti: "Aralarında birçok meslek örgütü ve Sivil Toplum Örgütü (STK) kuruluşlarının ülkemizde yaşanan cinayetlere ve katliamlara dur demek amacıyla akan akanın durması ve barışın bir an önce tesis edilmesi amacıyla düzenlediği mitingde patlayan bombalarla barış mesajı pankartları kana bulanmıştır."

“Faşizm o kirli ve alçak yüzünü dün sabah Ankara’da göstermiş, aydınlık ve barış dolu bir ülkenin geleceğine inanan insanların toplandığı meydanı savaş meydanına çevirmiştir” sözleriyle açıklamasını sürdüren Karaosmanoğlu, “Bu işin sorumlularının kim olduğunu bilmemek tek kelime ile saflık olacaktır. Daha önce Diyarbakır’da, Suruç’ta masum insanların üzerlerine bombalar atanlar dün Ankara’da sabah mesaisi yapmışlardır. Bu soruna çözüm üretmesi gereken iktidar, sanki kendisi iktidar değilmiş gibi günler öncesinde İstanbul’da teröre hayır mitingi yapmış, o da yetmezmiş gibi dün de Rize’de organize suç örgütü lideri eli kanlı faşist mafya bozuntusuna miting yaptırmıştır. 7 Haziran seçimlerinde başkanlık ayarı suya düşen Erdoğan ve ekibi ülkeyi kaos ortamına sürüklemiş, ülkenin aydınlık geleceği gençler, yaşanan savaş ortamının bedelini kanlar ile ödemiştir.” sözlerini kullandı.

CHP binası önünde düzenlenen basın açıklamasına milletvekili adayları Dr. Osman Kök, Doç. Dr. Mehmet Ali Ekici, parti yönetimi ve çok sayıda partili destek verdi.