Geçyiğimiz hafta Muğla'da erkek arkadaşı Ahmet Selimoğlu tarafından defalarca bıçaklanarak katledilen Zeynep Şenpınar'ın acılı ailesine ziyaretler sürüyor. Zeynep Şenpınar cinayeti için araştırma komisyonu kuran CHP'de Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ve Hatay Milletvekili Suzan Şahin Pazarcık'ta acılı aileye taziye ziyaretinde bulundular.

Ali Öztunç Sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Muğla’da katledilen Pazarcıklı kardeşimiz Zeynep Şenpınar’ın Bölükçam köyündeki ailesini ziyaret ettik.Genel başkanımız da acılı anneye telefondan başsağlığı diledi. Şenpınar davasının başından sonuna kadar takipçisi olacağız. Muğla’ya da giderek gerekli temaslarda bulunacağız." dedi. 

HABER FOTOĞRAFLARI

Avukat Aysu Bankoğlu'da "Cinayete kurban giden Zeynep Şenpınar’ın ailesine başsağlığı dilemek için CHP heyeti olarak Kahramanmaraş Pazarcık’tayız. Desteğimiz hep onlarla olacak. Bu ülkede kadınlar, kendi kararlarını alabilecekler. Mücadelemiz, kadınların yaşam hakkı ve eşitlik için" ifadelerini kullandı.