POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan 22 adet AFAD Lojistik Merkezi’ni ATO Congresium’daki törenle hizmete açacak. (10.00 - Ankara)

- CHP MYK Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlığı’nda toplanacak. (13.00 - Ankara)

SPOR

- Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da Trabzonspor maçı hazırlıkları yapılacak antrenmanla devam edecek. (11.00 - İstanbul)

- Galatasaray’da Süper Lig’in 21. haftasında Sivas’ta oynanacak Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına yapılacak antrenmanla devam edilecek. (11.30 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Liverpool’a konuk olacak Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. Siyah beyazlı ekip antrenmanın ardından da öğle saatlerinde özel bir uçakla Liverpool’a harekete edecek. (10.00 - İstanbul)

- Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve bir oyuncu Liverpool maçıyla ilgili Liverpool’da karşılaşmanın oynanacağı statta bir basın toplantısı düzenleyecek. (20.00 - Liverpool)

- Fenerbahçe’de 23 Şubat Pazartesi günü oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları yapılacak antrenmanla sürecek.

- Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu maçlarına Schalke-Real Madrid ve Basel-Porto maçlarıyla devam edilecek. (21.45)

- Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında perşembe günü İtalya temsilcisi Nopali ile oynayacakları maçla ilgili Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. (14.00 - Trabzon)

- Napolin Teknik Direktörü Rafael Benitez, , UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında perşembe günü Trabzonspor ile oynayacakları maçla ilgili Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. İtalya ekibi, son çalışmasını da Avni Aker’de yapacak. (18.00-18.30 - Trabzon)