Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidara gelebilmesi için her türlü şartın hazır olduğunu dile getirdi.

CHP Gaziantep milletvekili adayları, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın sorunlarını dinleyen milletvekili adayları, seçim vaatlerini paylaşarak, iktidara geldiklerinde bütün sorunları çözeceklerinin sözünü verdi. Seçim çalışmaların son derece olumlu geçtiğini aktaran CHP Milletvekili Mehmet Şeker, “Gerçekten bu seçimlerde son derece olumlu tepkiler alıyoruz. Diğer seçimlerle kıyasladığımızda vatandaşlar, bu seçime odaklanmış durumda. Sorunları, sıkıntıları açık yüreklilikle dile getiriyorlar. Bizleri de can kulağı ile dinliyorlar. Bu seçimde CHP iktidarı için her türlü şartın hazır olduğunu görüyoruz.” dedi.

Milletvekili adayı Mehmet Gökdağ da vatandaşın ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Gökdağ, “Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler bizleri motive ediyor. Esnafın, işçinin, emeklinin, toplumun her kesiminin bu seçimde CHP’ye çok daha olumlu baktığını gözlemleyebiliyoruz. 7 Haziran’da bu çalışmaların sandığa yansıyacağından hiç kuşkumuz yok.” diye konuştu.