Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında çalgılı pazar yürüyüşü ve mangal keyfi gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Vali Mustafa Büyük ve Selda Bağcan'a kebaplarını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı.

Adana’da bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘Portakal Çiçeği Karnavalı’nın en farklı ve ilgi çekici etkinliklerinden biri Seyhan Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde Mıdık–Hadırlı Kavşağı'nda toplanan vatandaşlar portakal bahçeleri arasında 'çalgılı pazar yürüyüşü' yaparken daha mangal keyfi gerçekleştirildi. Etkinliğe Adana Valisi Mustafa Büyük ve ünlü sanatçı Selda Bağcan da katıldı.

Yürüyüşün ardından mangal keyfi gerçekleştirildi. Çiğer, kuşbaşı ve kebaplar mangallarda pişirilirken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Mustafa Büyük'ün ve Sanatçı Selda Bağcan'ın kebaplarını kendi elleri ile yaptı. Başkan Karalar'ın kebap yapmadaki marifetlerini gören vatandaşlar uzun süre alkışladı.

Etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu gibi etkinliklerin her yıl devam edeceğini söyledi. Yemeklerin yenilmesinin ardından etkinliğe katılan Adanalılar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.