Rize’de, eşiyle gönül ilişkisi olduğu öne sürülen kişiyi silahla öldürdüğü ileri sürülen şahıs bir gün sonra ölü bulundu. Şahsın üzerinden çıkan 3 sayfalık mektupta, 4 yaşındaki oğlunun velayetinin kesinlikle annesine verilmemesini istediği bildirildi.

Rize'de geçen cumartesi gecesi iş adamı M.A.Y(42) Çiftekavak Mahallesi'nde aracının içerisinde başından vurulmuş olarak bulunmuştu. Cinayetin zanlısı olarak aranan İ.Ş. (36) ise bugün akşam saatlerinde denizden ölü olarak çıkarıldı. İ.Ş.’nin cinayeti işledikten sonra yakınları arayarak cinayeti üstlendiği ve kendisinin de canını kıyacağını söylediği öğrenildi. İ.Ş.’nin yakalanması için geniş çaplı arama çalışmaları yapan polis ekipleri, cinayetten bir gün sonra akşam saatlerinde şahsın Gündoğdu Mahallesi’ndeki işyeri civarında arama yaptı. Aramada İ.Ş.’ye ait olduğu tespit edilen cüzdan ve telefon Gündoğdu Mahallesi sahilinde kayalıklara terk edilmiş olarak bulundu. İ.Ş.’nin hayatını son vermiş olabileceği ihtimali üzerine üzerine olay yerine balık adamlar çağrılarak denizde ve kıyıda su altı araması gerçekleştirildi. Aramada İ.Ş.’nin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

CEBİNDEN VASİYET MEKTUBU ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, intihar eden İ.Ş.’nin eşi Ü.Ş.'nin(28) bir süre önce aracında öldürülen M.A.Ş.’nin işyerinde çalıştığı ve aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edildi. İ.Ş.'nin cenazesi memleketi Bursa'ya gönderilerek oradaki aile kabristanlığında defnedilecek.