Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Norveç hükümetinin evlatlarını alıkoyduğu için psikolojik sorunlar yaşayan eşi ve babasını öldürdükten sonra kendi canına kıyan Ömer Dağ toprağa verildi.
Babasının av tüfeği ile eşi Mehtap Dağ ve babası Fazlı Dağ’ı vurduktan sonra kendi canına kıyan 2 çocuk babası Ömer Dağ, Ağcabey Camiinde kılınan cenaze namazının kılındı. Daha sonra Ömer Dağ, ve babası Fazlı Dağ, Aşağı Karderesi köy mezarlığında yan yana defnedildi. Mehtap Dağ ise Osmaniye’de defnedildi.
Adana’da otopsi yapıldıktan sonra Bahçe Devlet Hastanesi’nde yıkanan cenazeler teslim edilirken Dağ ailesi gözyaşına boğuldu. Aile bireylerinden sinir krizi geçirenlere acil serviste müdahale edildi. Eşi ve oğlunun cenazeleri için hastaneye gelen Sultan Sarıoğlu yürümekte zorlandı. Fazlı Dağ’ın yiyeni Hasan Dağ, Ömer Dağ’ın çocuklarının Norveç hükümetinden alınması için çocukların amcalarının hukuki mücadele vereceklerini söyledi. Hasan Dağ, “Acımız büyük, böyle acıyı Allah hiç kimseye yaşatmasın. Zor bir durum.” dedi.