Adana'da cinnet getiren bir kişi, tartıştığı eşi, evlerindeki bir misafir ile kayınvalidesini yaraladı. Ağır yaralı kayınvalide 58 yaşındaki Fatma Ceniviz, yoğun bakımda bulunduğu hastanede hayatını kaybetti. Polisin gözaltına aldığı 37 yaşındaki Kasım Kır, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'nde 15 Nisan Çarşamba günü sabah erken saatlerde yaşandı. Bir kız çocuğu olan Kasım Kır, birlikte güzellik merkezi işlettiği eşi 38 yaşındaki Nursen Kır ile gece arkadaşlarıyla eğlenceden dönerken trafik kontrolüne yakalandı. Alkollü araç kullanan Kır'ın ehliyetine el konulurken otomobil de trafikten men edildi. Gece geç saatlere kadar otomobilini geri almak isteyen Kasım Kır, sabah erken saatlerde eve döndü. İddialara göre, Kır'ın eşi Nursen Kır, kocası ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışma seslerini duyan kayınvalide Fatma Ceniviz de bu sırada uyanıp kızı ile damadı arasına girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Kasım Kır, mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Olayda, Nursen Kır ile araya giren o gece evlerinde misafir olarak kalan 18 yaşındaki A.S. hafif, kayınvalide Fatma Ceniviz ise sol koltuk altından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Daireden gelen sesler üzerine komşuları polise haber verdi. Eşi, bir genç kız ile kayınvalidesini bıçaklayan Kasım Kır polis ekiplerince yakalandı. Yaralılar, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi'nde tedavi altına alındı. Nursen Kır ile A.S. ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilirken ağır yaralı Fatma Ceniviz yoğun bakıma kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet bürosu ekiplerince ifadesi alınan Kasım Kır, "Hayati tehlike oluşturacak şekilde birden fazla kişiyi bıçakla yaralama" suçundan sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Bu arada, 2 günden bu yana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi yoğun bakım servisinde tedavi altında tutulan kayınvalide Fatma Ceniviz, hayatını kaybetti. Ceniviz'in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Merkez Seyhan ilçesi Küçükoba mezarlığında toprağa verildi.