Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde eşi ile tartışan ve cinnet getiren Hasan Ç., eşi ve kızını silahla yaraladıktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Olaydan yaralı olarak kurtulan Ç.'nin eşi ve kızı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay Alaplı ilçesine bağlı Tepeköy mahallesi 690 evler Huzur apartmanında meydana geldi. İddiaya göre Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen ve sabah saatlerinde eve gelen Hasan Ç., sebebi öğrenilemeyen bir nedenden dolayı eşi Selda Ç. ile tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmaya çiftin kızları Simge Ç. (22) de dahil oldu. Cinnet getiren Hasan Ç., belindeki 9 milimetre çapındaki silahı ile eşine ateş etmeye başladı. 8 kurşun sıkan Hasan Ç., kızı ve eşini yaraladıktan sonra silahtaki son kurşun ile yaşamına son verdi. Silah seslerini duyan mahalle halkı, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, evdeki yaralılar için 112 ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Hasan Ç.'nin öldüğünü tespit ederken, yaralılar Selda ve Simge Ç.'yi, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayda Selda Ç.'nin ağır yaralandığı, çiftin kızları Simge Ç.'nın da seken kurşunla yaralandığı öğrenilirken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.